За нас

За Нас

Запленява и Вдъхновява

Италианската керамика запленява и вдъхновява човека още от древни времена. Именно нейната изящност и стил са я утвърдили, както по качество, така и по уникалност на световната сцена. Тя е символ на класика и изящност, но и на иновативност и незаменимост. Ceramiche-Classic довежда именно тези ценности на българския пазар в дългогодишната си история започнала през далечната 1992-ра, в зората на българския частен бизнес.

Какво Правим За Вас

Какво да очаквате от нас?

Качество

Работим само с доказани партньори, които ни снадбяват с най-качествените, модерни, красиви и елегантни стоки.

Разнообразие

Богатият ни набор от различни продукти ще ви позволи да обзаведете дома си точно по начина, по който винаги сте си го представяли.

Консултация

Ние консултираме клиента при неговия избор и изготвяме 3D визуализация на архитектурното решение, според представите на самият клиент.

Ценим

Точността и навременно изпълнение на поръчките, тяхното качествено реализиране и удовлетворителен краен резултат.

Запленява и Вдъхновява

Именно нейната изящност и стил са я утвърдили, както по качество, така и по уникалност на световната сцена. Тя е символ на класика и изящност, но и на иновативност и незаменимост.

Доказано

Доказала се на пазара през годините като основен вносител на италианска керамика от доказани производители, фирмата предлага несравнимо качество и иновативен дизайн за нашите клиенти.

Утвърдено

Ние предлагаме утвърдени, но и уникални естетически, както и структурни решения за съвременното жилище, вдъхновени от незаменимия стил на италианската керамика.

Искаш да се свържеш с нас?

За нас ще бъде удоволствие да ти помогнем да превърнеш мечтите си в реалност!
Свържи се с нас